Termeni si Conditii

Termeni de Utilizare

RO - Oferta de produse si preturi impreuna cu Termenii si Conditiile prezentate mai jos se adreseaza in mod exclusiv clientilor de pe teritoriul Romaniei. Pentru clientii din alte tari, acestia vor fi contactati pentru a li se comunica posibilitatea livrarii catre locatia din afara Romaniei specificata de ei, precum si toate conditiile care tin de vanzarea si livrarea in bune conditii.

EN - Product offer and prices,  together with the Terms and Conditions stated bellow are adressed exclusively  towards the clients in Romania. For other countries customers, they will be contacted to be told the possibilities of shipping to the location outside of Romania specified by them, and also all the conditions required for good shipping and selling.

Site-ul www.larue.ro este detinut si administrat de SALLY ON SRL cu sediul in Sat Almas, Comuna Garcina, Jud. Neamt, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J27/817/2017 , cod unic de inregistrare 37960470.

Folosirea,incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.larue.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. SALLY ON SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi precum si orice modificari site-ului www.larue.ro fara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. 

 2. Comunicari electronice

Prin accesarea site-ului www.larue.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate larue.ro, comunicarea se realizeaza in sistem electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la LaRue.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site doar in cazul abonarii la serviciul Newsletter.

 3. Drepturi de autor (copyright)

Intregul continut al site-ului larue.ro - imagini, texte, grafice, butoane ,simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SALLY ON SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SALLY ON SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Design-ul site-ului este proprietatea exclusiva a SALLY ON SRL si este protejat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a SALLY ON SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea SALLY ON SRL sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

 4. Accesul la informatiile continute de site

LaRue.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor LaRue.ro, fara acordul scris al acesteia.

 5. Datele personale

Pe site-ul LaRue.ro utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse in timpul creerii contului si pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. LaRue.ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre LaRue.ro numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informarile despre eventualele promotii, anunturi etc. vor putea fi transmise numai cu acordul prealabil al clientului prin abonamentul la serviciul Newsletter.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau alte verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

 6. Securitatea informatiilor

LaRue.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. LaRue.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau serverele, sau mailurile expediate de LaRue.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, LaRue.ro nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului care gazduiește site-ul.

 7. Legaturi

LaRue.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

 8. Limitari ale responsabilitatilor

LaRue.ro nu va fi facuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

LaRue.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu nu poate fi facuta responsabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care LaRue.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita.

LaRue.ro nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor. LaRue.ro nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta LaRue.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. 
Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

 9. Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate, astfel incat LaRue.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site in scopul comercializarii, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).
LaRue.ro nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, LaRue.ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului. Valoarea maxima a obligatiilor LaRue.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de LaRue.ro de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, LaRue.ro isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de LaRue.ro, dar nu si alte despagubiri. LaRue.ro condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi.
Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 10. Drept aplicabil. Litigii

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si LaRue.ro si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre LaRue.ro si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 11. Politica de preturi

Toate preturile afisate pe site-ul LaRue.ro includ TVA. Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. LaRue.ro va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre LaRue.ro.

- Comanda minima acceptata: 50 lei.

 12. Conditii transport / livrare

Produselor comandate de dvs. pe www.larue.ro se vor livra prin curier astfel:

- cost 0 (zero) pentru orice comanda de peste 299 lei (in anumite perioade stabilite de LaRue.ro);

- 20 lei este costul clientului pentru comenzile sub 299 lei.

TRANSPORT GRATUIT IN PIATRA NEAMT.

 13. Taxe suplimentare

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. LaRue.ro nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la order@larue.ro.

 14. Conditii pentru returnarea produselor

a. Cum se face returul produselor Fashion?

Trimiti solicitarea de retur catre order@larue.ro iar un agent de vanzari va lua legatura cu dumneavoastra.

Ce conditii trebuie sa indeplineasca produsele:

- Poti sa returnezi orice produs fashion vandut pe www.LaRue.ro in termen de 30 de zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat de catre curier.
- Cand il returnezi, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care l-ai primit, nepurtat, fara pete sau rupturi.

Costul returului va fi suportat de cumparator.

b. Cum se face returul jucariilor?

Toate produsele cumparate prin intermediul magazinului www.LaRue.ro pot fi returnate doar daca sunt sigilate, costul returului va fi suportat de cumparator.

 15. Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SALLY ON SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: desfasurarea in bune conditii a livrarii produselor comandate si a incasarii contravalorii acestora, intocmirea de statistici pentru imbunatatirea serviciilor oferite utilizatorilor site-ului nostru, trimiterea de buletine informative (newsletter).
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare desfasurarii in bune conditii a livrarilor de produse comandate si a incasarii contravalorii acestora. Refuzul dvs. determina imposibilitatea desfasurarii livrarilor de produse. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator.
Daca doriti sa primiti informatii despre produsele si serviciile oferite de SALLY ON SRL (www.larue.ro), va rugam sa introduceti adresa dvs. de e-mail la rubrica: Newsletter. Prin furnizarea adresei de email pe site-ul LaRue.ro in sectiunea Newsletter, ca urmare a accesarii tastei - "Abonare", va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (adresa de email) sa intre in baza de date a societatii SALLY ON SRL si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre acesta.

Toti cei care au furnizat adresa de email in vederea abonarii la Newsletter, in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre SALLY ON SRL este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de SALLY ON SRL, efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea SALLY ON SRL.

Prin accesarea casutei "Abonare", persoana vizata isi da acordul sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de SALLY ON SRL conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SALLY ON SRL.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil sau le puteti corecta in pagina contului dvs. creat pe www.larue.ro.

16. Cum se face comanda?

Pentru a trimite o comanda prin intermediul magazinului online www.larue.ro , trebuie sa adaugati unul sau mai multe produse in cosul de cumparaturi, dupa care sa apasati pe "Finalizeaza comanda".

Pentru a finaliza comanda puteti sa va inregistrati pe site-ul www.larue.ro , sau puteti sa trimiteti comanda ca utilizator neinregistrat. In ambele cazuri va vor fi solicitate datele dvs. de contact.

Dupa ce trimiteti comanda, veti fi contactat telefonic pentru confirmare.

 17. Cum se face plata?

Plata produselor comandate pe site-ul www.larue.ro se va face ramburs la primirea coletului livrat de firma de curierat rapid.

Toate preturile afisate pe site includ TVA.

18. Conditii utilizare Voucher + Promotii

Voucherele nu se aplica la articole deja reduse si pachete promo.

Daca esti in posesia unui Voucher si vrei sa achizitionezi articole de pe www.LaRue.ro asigura-te ca esti logat (in cazul in care detii un cont activ).

Detaliile legate de promotii sunt semnalizate prin bannere, articolele sunt disponibile in limita stocului.