Despre noi

Dragi prieteni,

Ce legatura exista intre papusi exclusiviste si genti de piele fabricate in Italia? Nu e greu de ghicit: ambele categorii se adreseaza reprezentantelor sexului frumos si pot reprezenta minunate cadouri destinate doamnelor si domnisoarelor.

Papusile de colectie apartin unui loc sau timp, exprima sentimente si vor darui infinita frumusete, eleganta, candoare si bucurie de a fi admirate.

Chiar daca ti-ai repetat mereu ca o geanta e o investitie pentru o viata, permite-ti o mica extravaganta. In plus, cele mai frumoase genti ale momentului nu te ruineaza. Priveste-le ca pe niste achizitii mici, dar care au un maxim impact asupra intregului tau look. 

La noi vei gasi genti sic, foarte moderne pentru fete indraznete, genti dragalase si cochete pentru fete nostalgice sau dimpotriva genti clasice si ultra-elegante pentru mamici si bunici.

Urmaresti anumite detalii? Gandeste-te la o piele molcuta, foarte placuta la atingere, lacuita, mata sau stantata, la taieturi rotunjite sau croieli ferme, tip office, la dimensiuni medii, incapatoare, la modele simple, de toata ziua, la culori calde si dulci sau pline si sobre, la accesorii discrete sau evidente si spune-ne ce ti-ai dori.

Obiectivul nostru este sa oferim solutii pentru orice tip de personalitate.

Cu drag, echipa LaRue